Mitkä tekijät auttavat sinua toteuttamaan oman vapaajaksosi?

          Janoatko mahdollisuutta elää vähän enemmän itsellesi ja unelmillesi? Et kuitenkaan satu kylpemään  rahassa tai ole oikeutettu vuorotteluvapaaseen? - Tule "Omaehtoisen sapattivapaan 8 onnistumisen elementtiä" -nettiluennolle, voit alkaa itse pistämään vauhtia unelman toteutukseen!

                                                             

Ilmainen nettiluento ti 19.9.  18.00 alk. !

ONNISTUMISEN ELEMENTIT

Mitkä eri tekijät vaikuttavat omatoimisen sapattivapaan toteuttamiseen ja toteutumis-todennäköisyyteen? Näistä kuulet lisää luennolla.

EI PELKKÄ RAHA KYSYMYS

Vaikka raha onkin keskeisessä roolissa, kyse ei ole vain siitä paljonko sitä on, vaan siitä miten sen kanssa osataan ja halutaan toimia. Sapattivapaa -kassan keräämiseen tarvitaan tietoa, taitoa ja oikeata "mindsettiä". Arvoilla ja sinnikkäällä tekemisellä on paikkansa rahoituksen mahdollistamisessa.

KOKONAISUUS RATKAISEE

Omaehtoisen sapattivapaan rakentamisessa on kyse kokonaisuudesta, jossa jokainen pala varmistaa onnistunutta lopputulosta. Taktisesti oikeita paloja sisältävä suunnitelma ja sen toteen vieminen takaavat, että vapaalle päästään myös kohtuullisessa aikataulussa .

ULKOMAILLE, REISSUUN?

Maailmaa kiertämään tai tiettyyn mielikohteeseen ulkomaille asumaan? Reissuhaave on sapattilaiselle etu ja voi jopa nopeuttaa vapaalle pääsyä. Kuulet luennolla miten.

Näistä ja monesta muusta sapattivapaan tms. irtioton toteuttamiseen liittyvästä asiasta kuulet lisää nettiluennolla!  Sopii myös niille, jotka miettivät isompaakin elämäntyylin muutosta.  Luento on katsottavissa rajoitetun ajan ti 19.9. alk. Tervetuloa mukaan!


Tmi Rosita Juurinen - Matkaopas Vapauteen - VapaaVuosi

"Haluan jakaa niitä oppeja ja oivalluksia, jotka olen kokenut hyödyllisiksi vapaampaan elämäntapaa rakentaessani"

Our time is limited. So don't waste it living someone else's life. 
It's really clear that the most precious resource we all have is time.

Steve Jobs